Bu İllerde Yaşayanlar Dikkat! Kar Yağışı Bekleniyor 20 Şubat 2023 Meteoroloji Uyarısı

Havaların soğuması ve kış mevsiminin etkisi göstermesi ile birlikte, kar yağışının ne zaman ve hangi illerde etkisini göstereceği pek çok kişi tarafından merak ediliyor. Bu kapsamda, Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün güncel...

Havaların soğuması ve kış mevsiminin etkisi göstermesi ile birlikte, kar yağışının ne zaman ve hangi illerde etkisini göstereceği pek çok kişi tarafından merak ediliyor. Bu kapsamda, Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün güncel hava tahminleri ile ilgili açıklamalar pek çok kişi tarafından yakından takip ediliyor.

Kar Ne Zaman Yağacak?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün açıklamasına göre, Batı Karadeniz'in yükseklerinde kuvvetli kar yağışı bekleniyor. Konuya ilişkin yayınlana duyuruda ''Yapılan son değerlendirmelere göre; 20.02.2023 Pazartesi sabah saatlerinden sonra Batı Karadeniz'in yükseklerinde (Zonguldak, Bartın, Bolu, Düzce, Karabük ve Kastamonu'nun kuzeyinin 800 m üzeri yüksek kesimlerinde) yer yer kuvvetli (5-20 cm) kar yağışları beklendiğinden ulaşımda aksamalar, buzlanma ve don gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.'' denildi.

Muhtemel Risklere Dikkat

Yarın etkili olacağı tahmin edilen kar yağışı nedeniyle oluşabilecek ulaşımda aksama, buzlanma ve don olayı gibi risklere karşı vatandaşların dikkatli olması gerekiyor.

Güncel Haberleri