Bugün A101'de 10 TL üzeri alışverişe yüzde 50'yi aşan indirim, duyan markete koşuyor!

Cumartesinin en dikkat çeken indirimlerini sunan A101 marketlerde yeni indirim kampanyası bu sabah itibariyle başladı. Milyonlarca kişinin büyük bir merakla beklediği indirimler sabah saatleriyle 10 bin üzeri şubeye geldi. Kataloğun...

Cumartesinin en dikkat çeken indirimlerini sunan A101 marketlerde yeni indirim kampanyası bu sabah itibariyle başladı. Milyonlarca kişinin büyük bir merakla beklediği indirimler sabah saatleriyle 10 bin üzeri şubeye geldi. Kataloğun ilk sayfasında bisküvi ve çikolata ürünleri yer aldı. Hemen altında da mutfak ve bakım ürünleri dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

A101 yaptı yine yapacağını! 10 TL üzeri alışverişe şahane indirim paslandı. Yüzde 50'yi aşıyor, duyan markete koşuyor. Türkiye'nin 81 ilinde şubesi bulunan A101 cumartesi günü indirimlerini başlattı. Markette bu hafta özellikle bakım, mutfak ve bisküvi ürünleri revaçta olacak. Öte yandan sebze ve meyvede de dikkat çekici kampanyalar devreye alındı. Bu sabah başlayan kampanyalar daha ilk saatlerden itibaren yoğun ilgi gördü. Tüm ürünleri kapsamlı bir şekilde sizler için derliyoruz.

TIRAŞ BIÇAĞINDA DEV FIRSAT

İlk fırsatta Gillette Tıraş Bıçağı+2 Yedek Mach 3 artı 1 Adet fiyatı yüzde 29 indirimle 59,75 TL oldu.

BULAŞIKLARA İYİ GELECEK İNDİRİM

Finish Bulaşık Makinesi Tableti 101'li ürün fırsatı 149 TL yerine 110 TL olarak raflarda indirime geçti. Fırsat sabah başladı.

10 TL VE ÜZERİNE ŞAHANE İNDİRİM

10 TL üzeri alışverişte Tukaş siyah zeytin 800 gramı 29,95 TL'ye düştü. Öte yandan Papia parfümlü ve 8'li tuvalet kağıdı 34,95 TL'den satılacak.

MEYVE VE SEBZEDE FIRSAT BAŞLADI

Meyve ve sebze ürünlerinde sabah saatleriyle birlikte yüzde 30 üzeri indirim fırsatı start aldı.

Güncel Haberleri