Bugün Başladı! TOKİ Kura Çekimleri Adana'da 4 Gün Daha Devam Edecek

Adana'da Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından 6.356 konutun hak sahibini belirleyecek kura çekimleri başladı. Yüreğir Kültür Merkezi'nde noter huzurunda gerçekleştirilen ve 4 gün süreceği bildirilen kura çekimlerinde,...

Adana'da Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından 6.356 konutun hak sahibini belirleyecek kura çekimleri başladı. Yüreğir Kültür Merkezi'nde noter huzurunda gerçekleştirilen ve 4 gün süreceği bildirilen kura çekimlerinde, katılımcılar, heyecanla isimlerinin çıkmasını bekledi.

Kura törenine katılan Adana Valisi Süleyman Elban, projenin hayırlı olmasını dileyerek şunları kaydetti:

Özellikle ev sahibi olmanın gerçekten kendileri için zor olduğu düşünüldüğü bir dönemde Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatıyla, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız Murat Kurum ile ekibinin özel çalışmalarıyla böyle güzel bir kampanya oluşturuldu. Temennimiz odur ki herkes bu kurada çıksın, herkes ev sahibi olsun. Bu güzel projenin ilimize hayırlı olmasını temenni ediyorum.

Öte yandan programa Yüreğit Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir, kurum müdürleri ve ilgili yetkililer katıldı.

Çukurova, Seyhan, Yüreğir ve Ceyhan'da 4.100 konut için 83.065 kişi, Sarıçam'da 800 konut için 17.294 kişi, Yumurtalık'ta 300 konut için 2.497 kişi, Kozan'da 500 konut için 4.268 kişi, İmamoğlu'nda 500 konut için 1.682 ve Tufanbeyli'deki 156 konut için 330 kişi başvuru yaptı. Tüm başvuru yapanlara ise sonuçları e-Devlet'te sorgulatabilecekleri söylendi.

Güncel Haberleri