Bugün ve Yarın Çok Kuvvetli Sağanak Yağış Bekleniyor! Dışarı Çıkacaklar Dikkat

Kış mevsiminin etkisini artırması ve havaların soğuması ile birlikte, Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün hava tahmini raporları pek çok kişi tarafından yakından takip ediliyor. Bu kapsamda, Meteoroloji güncel yağış ihtimalleri...

Kış mevsiminin etkisini artırması ve havaların soğuması ile birlikte, Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün hava tahmini raporları pek çok kişi tarafından yakından takip ediliyor. Bu kapsamda, Meteoroloji güncel yağış ihtimalleri ile ilgili duyurular yapmaya devam ediyor.

Çok Kuvvetli Sağanak Yağış!

Meteoroloji 10 Ocak'ta başlaması beklenen ve 11 Ocak akşam saatlerine kadar devam edeceği düşünülen çok kuvvetli sağanak yağış için uyarıda bulundu. Muğla'da beklenen yağış ile ilgili açıklama yapan MGM ''Muğla'da beklenen sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların; 10.01.2023 Salı günü akşam saatlerinden itibaren il genelinde çok kuvvetli (40-75 kg/m2), iç ve doğu kesimlerinde zaman zaman şiddetli (51-100 kg/m2) olacağı tahmin ediliyor. Kuvvetli yağışların 11.01.2023 Çarşamba günü akşam saatlerinden sonra etkisini kaybetmesi bekleniyor. Ani sel, su baskını, yıldırım, kuvvetli rüzgar ve fırtına ile ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.'' ifadelerine yer verdi.

Ani Sel, Su Baskını, Yıldırım, Ulaşımda Aksama Olabilir

Bugün ve yarın etkili olması beklenen çok kuvvetli sağanak yağış nedeniyle, ani sel, su baskını, yıldırım ve ulaşımda aksama risklerinin oluşabileceğini belirten MGM, vatandaşların dikkatli olması gerektiğini açıkladı.

Güncel Haberleri