Ceyda Düvenci ve Bülent Şakrak Çiftinden Kötü Haber

Son zamanda evlilikleri üzerinde kara bulutlar dolaştığı konuşulan Ceyda Düvenci ve Bülent Şakrak çiftinden üzen sevenlerini üzen bir haber geldi.

Sevilen ünlülerden Ceyda Düvenci ve Bülent Şakrak 2015'te nikah masasına oturmuştu. Sanat camiasının beğenilen çiftleri arasında gösterilen ikiliden üzen bir haber geldi.

Ceyda Düvenci'nin kızı Melisa ve oğulları Okan Ali ile mutlu bir aile tablosu çizen çiftin, daha önce evliliklerini kurtarmak için terapiye gittiği de konuşulmuştu.

Birsen Altuntaş, 8 senedir evli olan çift anlaşmalı olarak boşandı. İkisi de Ege bölgesinde tatil yapan çift, adli tatil bitmeden boşanmaya karar verdi ve dava günü alıp İzmir’de evliliklerini sonlandırdı.

Ceyda Düvenci önce bir takipçisinin "Bu adam senin evladını kendi öz çocuğu gibi sahiplenecek kadar okyanuslar büyüklüğünde bir kalbe sahip… Onu kendi evladından ayırmayacak kadar bence bu güzel adamı bırakma… Çok pişman olursun… Bu dünyada iyi insanların artık sayısı azaldı. Umarım kararınızı tekrar gözden geçirirsiniz" şeklindeki yoruma "Kararı ben vermedim maalesef" cevabını vermişti.

Güncel Haberleri