Çiftçiler Dikkat! Tarım ve Orman Bakanlığı Başvuru Süresinin Uzatıldığını Açıkladı

Tarım ve Orman Bakanlığı, Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından çiftçileri ilgilendiren bir dizi karar aldı. Bu kapsamda, Tarım ve Orman Bakanlığı'nın aldığı kararların detayları pek çok kişi tarafından merak ediliyor....

Tarım ve Orman Bakanlığı, Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından çiftçileri ilgilendiren bir dizi karar aldı. Bu kapsamda, Tarım ve Orman Bakanlığı'nın aldığı kararların detayları pek çok kişi tarafından merak ediliyor. Söz konusu kararlar ile ilgili Tarım ve Orman Bakanlığı'nın resmi internet sitesinden bilgilendirmede bulunuldu.

Başvuru Süresi Uzatıldı

Tarım ve Orman Bakanlığı tarafında yapılan açıklamaya göre, Kırsal Kalkınma Desteği'ne yönelik olarak da Tarıma Dayalı Ekonomik Yatırımları için 2022-2023 dönemi başvuru süresi, depremden etkilenen 10 ilde 8 Mayıs'a, diğer illerde ise 28 Şubat'a kadar uzatıldı. Ayrıca, Kırsal Ekonomik Altyapı Yatırımları için 2022-2023 dönemi proje değerlendirme süresi, depremden etkilenen 10 ilde 8 Mayıs'a, diğer illerde ise 10 Mart'a kadar devam edecek.

Tarımsal Destek Ödemeleri

Proje başvurularının yanı sıra, tarımsal destek ödemeleri ile ilgili gelişmeler de çiftçiler tarafından merak ediliyor. Tarımsal destek ödemeleri düzenli olarak çiftçilerin hesaplarına aktarılırken, destek ödemesi ile ilgili açıklamalara ve duyurulara ulaşmak isteyen kişiler, Bakanlığın resmi internet sitesini ve sosyal medya hesaplarını ziyaret edebilirler.

Güncel Haberleri