Çığ Tehlikesine Dikkat! Meteoroloji Uyarıda Bulundu

Kış mevsiminin etkisini göstermesi ve havaların soğuması ile birlikte, Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün duyuruları da yakından takip edilmeye başlandı. Bu kapsamda, Meteoroloji Genel Müdürlüğü hava tahminlerine dair bilgilendirmede...

Kış mevsiminin etkisini göstermesi ve havaların soğuması ile birlikte, Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün duyuruları da yakından takip edilmeye başlandı. Bu kapsamda, Meteoroloji Genel Müdürlüğü hava tahminlerine dair bilgilendirmede bulunmaya devam ederken, muhtemel risklere dair de açıklama yapıyor.

Çığ Tehlikesi!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün açıklamasına göre, 21-28 Şubat tarihleri arasında Doğu Karadeniz'in iç kesimleri ile Doğu Anadolu'da çığ tehlikesi bulunuyor. Konuya ilişkin Meteoroloji'nin resmi internet sitesinde yer alan metinde ''Yapılan son değerlendirmelere göre; Doğu Karadeniz'in iç kesimleri ile Doğu Anadolu'da yüksek kar örtüsüne sahip eğimli bölgelerde çığ tehlikesi bulunduğundan dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.'' ifadeleri yer aldı.

Bu Hafta Hava Nasıl?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü muhtemel risklere dair açıklamalarda bulunurken, haftalık hava tahmini raporlarını da yayınlıyor. Bu kapsamda, 22-28 Şubat tarihleri arasında ülke genelindeki hava tahmini ile ilgili açıklama yapan Meteoroloji, hava sıcaklarının mevsim normallerinin üzerinde seyredeceğini duyurdu.

Güncel Haberleri