Cinsiyet Değiştiren Beren Güney'in Son Hali Olay Oldu

Bir zamanlar futbolcu Mohamed Elneny'in attığı mesajları ifşa eden sosyal medya fenomeni Beren Güney cinsiyet değiştirme operasyonu için 500 bin TL harcamasının ardından sosyal medyada paylaşım yapmayı sürdürüyor. Fenomenin...

Bir zamanlar futbolcu Mohamed Elneny'in attığı mesajları ifşa eden sosyal medya fenomeni Beren Güney cinsiyet değiştirme operasyonu için 500 bin TL harcamasının ardından sosyal medyada paylaşım yapmayı sürdürüyor. Fenomenin son hali görenleri şoke etti.

Güney, sonrasında eski basketbolcu Kerem Tunçeri'nin mesajlarını da ortaya çıkarmasıyla gündeme gelmişti. Güney'in şimdiki değişimi de olay oldu.

Onlarca Operasyon Geçirdi

Testislerini aldırdıktan sonra da ses değiştirme ameliyatı, sonrasında da göğüs ve cinsiyet değiştirme ameliyatları olan Beren Güney, 5 kere topuk protezi, 5 kere popo büyütme, bacak doldurma, 2 kere göz ve yüz çektirme, çene ucu ve elmacık kemiği törpületme, 5 kere meme, 7 kere burun ameliyatı geçirdiğini açıklamıştı.

Beren Güney, uzun zaman sonra bir paylaşımda bulunarak son halini yayınladı. Güney, paylaşımına "Benim için yeni bir dönem başlıyor. Sanırım bu her halime yansıyor. Bu inanılmaz bir his! Gerçekten iyi ki varsınız. İyi dilekleriniz ve dualarınız hep benimle" notunu düştü.

Güncel Haberleri