Cumhurbaşkanı Erdoğan Bugün Müjdeyi Açıklayacak! Müjde Öncesi Bakan Fatih Dönmez Paylaşım Yaptı

Gürcükapı Kentsel Dönüşüm Projesi, İspir-Rize İl Sınırı Yolu ve Çat Afet Konutları ile yapımı tamamlanan diğer projelerin toplu açılış töreninde açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Karadeniz gazına...

Gürcükapı Kentsel Dönüşüm Projesi, İspir-Rize İl Sınırı Yolu ve Çat Afet Konutları ile yapımı tamamlanan diğer projelerin toplu açılış töreninde açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Karadeniz gazına da değinmiş ve 26 Aralık Pazartesi günü müjdenin açıklanacağını duyurmuştu.

Karadeniz Gazı Müjdesi Bugün Açıklanacak!

Cumhurbaşkanı Erdoğan önceki günlerde yaptığı açıklamada ”Karadeniz’de keşfettiğimiz gazı milli sistemimize bağlamak için gece gündüz çalışıyoruz. Pazartesi günü bu konuda yeni müjdeleri milletimizle paylaşacağız.” ifadelerini kullanmıştı. Bu kapsamda, Erdoğan'ın bugün yapılan Kabine Toplantısı'nın ardından konuya ilişkin açıklamalar yapması bekleniyor.

Enerji Bakanı Fatih Dönmez Paylaşım Yaptı

Karadeniz gazı ile ilgili Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamasına çok az bir süre kala, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, sosyal medya hesabı üzerinden paylaşımda bulundu. Bakan Dönmez'in paylaştığı videoda ''Adım adım Türkiye Yüzyılına'' ifadeleri yer aldı. Söz konusu paylaşımın açıklama bölümünde ise kum saati simgesi yer alıyor.

Güncel Haberleri