Cumhurbaşkanı Erdoğan Depremzedelerin Bebeğine Bakın Ne İsim Verdi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi'nde depremzedeleri ziyaret etti.Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, yaralanan depremzedelerin sağlık durumu hakkında sık sık doktorlardan bilgi alıyor.Cumhurbaşkanı...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi'nde depremzedeleri ziyaret etti.

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, yaralanan depremzedelerin sağlık durumu hakkında sık sık doktorlardan bilgi alıyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın durumunu sorduğu bir depremzede, "Herhangi bir sıkıntı yok. Rabb'im sizleri başımızdan eksik etmesin, Allah razı olsun sizlerden. Biz enkazda kalmadık, çok şükür çıktık yani o şeyde yan durunca hemen inebildik, biz direkt ben bunu kucağıma aldım, birbirimize siper olduk. Sadece 'Bitti' dedik bizim için her şey. Helalleştik, sadece Allah'a dua ettik. İyiler çok şükür." yanıtını verdi.

"Nasıl, ağrın var mı? Yok değil mi? Atlattık. Ne kadar kaldınız." şeklinde soru soran Cumhurbaşkanı Erdoğan'a bir depremzede, "30 saat." dedi.

Depremzedelerin Bebeğinin İsmini Kulağına Okudu

Bir depremzedenin bebeğini gören ve kız çocuğu olduğunu öğrenen Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, "Adını ne koyacaksınız?" sorusu üzerine depremzede, "Dilerseniz siz koyun." diye konuştu.

Bunun üzerine bebeğin kulağına ezan okuyan Cumhurbaşkanı Erdoğan, yeni doğan bebeğe "Ayşe Betül" adını üç kez tekrarladı.

Öte yandan hastanede tedavi gören başka bir depremzedenin "İlk dakikadan itibaren devletimiz yanımızda, Allah razı olsun. Biz yük olduk hakkınızı helal edin." şeklinde konuşmasına Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Ne demek, biz görevimizi yapmaya çalışıyoruz, yapabilirsek inşallah. Biz her zaman ne dedik? Biz bu millete efendi olmaya değil, hizmetkar olmaya geldik." şeklinde karşılık verdi.

Güncel Haberleri