Cumhurbaşkanı Erdoğan Duyurdu! Müjde Yarın Açıklanacak

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gürcükapı Kentsel Dönüşüm Projesi, İspir-Rize İl Sınırı Yolu ve Çat Afet Konutları ile yapımı tamamlanan diğer projelerin toplu açılış töreninde vatandaşlara seslendi. Gündemdeki...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gürcükapı Kentsel Dönüşüm Projesi, İspir-Rize İl Sınırı Yolu ve Çat Afet Konutları ile yapımı tamamlanan diğer projelerin toplu açılış töreninde vatandaşlara seslendi. Gündemdeki konulara ilişkin açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Karadeniz gazı ile ilgili müjdeli haberin, 26 Aralık Pazartesi günü verileceğini belirtti.

Müjde Yarın Açıklanacak

Karadeniz gazına dair yeni müjdelerin pazartesi günü açıklanacağını duyuran Cumhurbaşkanı Erdoğan, ''Karadeniz'de keşfettiğimiz gazı milli sistemimize bağlamak için gece gündüz çalışıyoruz. Pazartesi günü bu konuda yeni müjdeleri milletimizle paylaşacağız.'' dedi. Bu kapsamda Cumhurbaşkanı Erdoğan, Karadeniz gazı ile ilgili müjdeyi yarın kamuoyu ile paylaşacak.

Kullanıma Sunulduktan Sonra Yeni Müjdeler Verilecek

Cumhurbaşkanı Erdoğan, pazartesi günü açıklanacak müjdelerin yanı sıra, Karadeniz gazının kullanıma sunulmasının ardından, yeni müjdelerin açıklanacağını söyledi.

Güncel Haberleri