Cumhurbaşkanı Erdoğan Sosyal Konut Projesinde Talimatı Verdi

En büyük sosyal konut projesi olarak Cumhuriyet tarihine geçen 'Yeni Evim Yeni İşim'in 2022 yılı bitmeden inşaatlarına başlanacağı duyuruldu.Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, sosyal konut projelerinin inşaatlarının başlaması...

En büyük sosyal konut projesi olarak Cumhuriyet tarihine geçen 'Yeni Evim Yeni İşim'in 2022 yılı bitmeden inşaatlarına başlanacağı duyuruldu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, sosyal konut projelerinin inşaatlarının başlaması için talimat verdiğini halkla paylaştı.

2 milyonun üzerinde başvuru yapılan konut projesine başvurular ise 29 Ekim'e kadar devam edecek.

Sosyal konut projesinin tanıtımı önceki hafta yapılmıştı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın detaylarını paylaştığı projenin başvuruları 14 Eylül'de başladı.

Sosyal Konutta Seçimden Sonra Yeni Etap Başlayacak

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Özbekistan'daki sosyal konut projesiyle ilgili de açıklamalar yaptı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, temel inşaatlarının yıl sonuna kadar başlaması için talimatı verdi.

Erdoğan, bugün konut sayılarında güncelleme yapılarak artışa gidilmesine yönelik ise "Talebin yoğunluğu ortada. Allah nasip ederse seçimden sonra yeni bir etabı başlatacağız. Çünkü arsa noktasında sıkıntımız yok" şeklinde konuştu.

Güncel Haberleri