Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan son dakika emekli ve asgari ücret zammı talimatı

AK Parti MYK toplantısı düzenlendi. Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlığında dün akşam düzenlenen MYK toplantısına seçim işleri başkanı Ali İhsan Yavuz da katıldı. Yavuz burada yaptığı...

AK Parti MYK toplantısı düzenlendi. Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlığında dün akşam düzenlenen MYK toplantısına seçim işleri başkanı Ali İhsan Yavuz da katıldı. Yavuz burada yaptığı konuşmasında, Türkiye genelinde, Haziran 2023 tarihinde yapılacak seçimlerde vazife alacak partili isimlere, sandık başı işlemler, oy sayımı sırasında yapılacaklar ve oyların tutanağa geçirilmesi esnasında yapılacaklarla alakalı bir sunum yaptı ve dikkat edilmesi gereken konuların altını çizdi. Bu hususta Erdoğan, sandıklara sahip çıkılması talimatını verdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan son dakika emekli ve asgari ücret açıklaması 

Atılacak adımların vatandaşlara ek yük değil , alım gücünü arttıracak adımlar olması gerektiğini , bu konuda çalışmaların yapılması gerektiğini söyleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, vaad edilen şeylerin bir an önce yapılması gerektiğinin altını çizdi. Cumhurbaşkanı Erdğan burada yaptığı açıklamada, “Seçim takvimi başlamadan bunları halletmemiz lazım. Bir yandan parlamentoda bir yandan sahada çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Son yasama yılında, vatandaşın beklentilerini karşılayacak şekilde çalışmalıyız” şeklinde konuştu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TBMM’de patisinin grup toplantısında önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan’ın çalışanların ücretleriyle ilgili yaptığı açıklamalar milyonları heyecanlandırdı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, ‘’İnşallah yılbaşından sonra hem tamamlanan yatırımlarla hem makro ekonomideki iyileşmelerle hem de çalışanların ücretlerinde yapacağımız artışlarla ülkemizde güzel bir havanın esmesini sağlayacağız’’ diyerek sözlerini noktaladı.

Emekli ve asgari ücret zammı ne zaman belli olur?

Asgari ücretlilerin maaş zamları Aralık ayının son haftasında, memur ve emeklilerin maaş zamları ise 3 Ocak Ayı Ayı 2023'te açıklanacak.

Güncel Haberleri