Demet Akalın'dan Depremzedeler İçin Anlamlı Hareket

Ünlü şarkıcı Demet Akalın, İstanbul Pendik'te yer alan dört dairesini bir yıllığına depremzedelerin kullanımına açacağını ifade etti.Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6 şiddetindeki iki depremde 10 ili vurdu. Depremlerin 8....

Ünlü şarkıcı Demet Akalın, İstanbul Pendik'te yer alan dört dairesini bir yıllığına depremzedelerin kullanımına açacağını ifade etti.

Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6 şiddetindeki iki depremde 10 ili vurdu. Depremlerin 8. gününde can kaybı 31 bini aştı ve binlerce kişi bölgeden tahliye edildi. Meydana gelen depremlerden sonra, binlerce vatandaş evsiz kaldı.

Elini Taşın Altına Koydu

Tüm Türkiye, depremzedeler için yardım seferberliği başlattı. Demet Akalın da sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda depremzedeler için anlamı bir harekette bulunacağını ifade etti.

Akalın, İstanbul Pendik'de yer alan dört dairesini afetzedelerin kullanımına açacağını açıkladı.

Akalın, daireleri bir yıllığına depremzedelere verecek. Akalın'ın Instagram hesabından yaptığı paylaşımda yer alan ifadeler şu şekilde:

"Pendik'te sıfır dört tane ev, bir sene ücretsiz oturacaklar ama içi sıfır... Sıfır eşya göndermek isteyenler ulaşsın bana."

Güncel Haberleri