'Deprem Olsun' Diye Dua Eden 2 Şahıs Gözaltına Alındı

Türkiye, Kahramanmaraş merkezli yaşanan yıkıcı depremlerle sarsılırken, Ankara'da sosyal medya hesabı üzerinden canlı yayın yapan ve 'Deprem olsun' diye dua eden 2 şahıs gözaltına alındı.Kahramanmaraş'ın Pazarcık ve Elbistan...

Türkiye, Kahramanmaraş merkezli yaşanan yıkıcı depremlerle sarsılırken, Ankara'da sosyal medya hesabı üzerinden canlı yayın yapan ve 'Deprem olsun' diye dua eden 2 şahıs gözaltına alındı.

Kahramanmaraş'ın Pazarcık ve Elbistan ilçeleri merkezli 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki deprem, 10 ilde yıkıma sebep oldu. Türkiye'yi yasa boğan afetlerden sonra canlı yayın açıp 'deprem olsun' diye dua eden 2 zanlı, ekipler tarafından gözaltına alındı.

Tepki Çeken Sözler

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen yıkıcı depremler sebebi ile ülkemizde milli yas ilan edilirken, sosyal medya hesapları üzerinden canlı yayın yapan C.G. (17) ve D.T.'nin (21), "Allah'ım sen bu ülkeye bir daha deprem nasip eyle. İnşallah yine deprem olsun, yerle bir olsun buralar" demeleri büyük tepki topladı.

Sosyal medyada insanlar tarafından gelen tepkiler üzerine soruşturma başlatıldı. Ankara Emniyet Müdürlüğü Güvenlik Şube Müdürlüğü ekipleri, 2 şahsı gözaltına aldı.

Güncel Haberleri