Deprem Son Dakika! Asrın Felaketinde Can Kaybı Arttı

Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde 7,7; Elbistan ilçesinde 7,6 büyüklüğünde deprem yaşanırken, Gaziantep'te de büyüklükleri 6,4 ile 6,5 olan iki deprem 10'dan fazla kentte şiddetli bir şekilde hissedildi ve büyük yıkıma...

Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde 7,7; Elbistan ilçesinde 7,6 büyüklüğünde deprem yaşanırken, Gaziantep'te de büyüklükleri 6,4 ile 6,5 olan iki deprem 10'dan fazla kentte şiddetli bir şekilde hissedildi ve büyük yıkıma sebep oldu. Enkaz altından kurtarılan vatandaşlar arama-kurtarma çalışmaları için 'umut' aşılarken, bölgeden mucize haberleri de arka arkaya geliyor.

Kahramanmaraş, Kilis, Diyarbakır, Adana, Osmaniye, Gaziantep, Şanlıurfa, Adıyaman, Malatya, Elazığ ve Hatay'daki son gelişmeler ise merak ediliyor.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay tarafından deprem bölgesinde yapılan açıklamaya göre, yaşamını yitirenlerin sayısı arttı. Fuat Oktay, "Hayatını kaybeden vatandaşlarımız 17 bin 674 oldu." şeklinde konuştu. Oktay'ın açıklamasına göre yaralı sayısı ise 72 bin 879 oldu.

Güncel Haberleri