Depremde Telefon Rehberindeki 100 Kişi Yaşamını Yitirdi

Kahramanmaraş Onikişubat'taki evi hasar gören Veli Arslan, şimdi depremzedelere sandviç ve çorba dağıtıyor. Depremden sonra çok sayıda akraba ve tanıdığını kaybettiğini belirten Veli Arslan, cep telefonundan, depremde yaşamını...

Kahramanmaraş Onikişubat'taki evi hasar gören Veli Arslan, şimdi depremzedelere sandviç ve çorba dağıtıyor. Depremden sonra çok sayıda akraba ve tanıdığını kaybettiğini belirten Veli Arslan, cep telefonundan, depremde yaşamını yitiren yaklaşık 100 kişiyi silmek zorunda kaldığını aktardı.

Müstakil evlerinin depremde az hasar gördüğünü söyleyen Veli Arslan, "Depremde evimdeydim. Felaket bir şekilde hissettik. Sesi duyar duymaz deprem olduğunu anladım. Çocuklarımın hepsini bir araya topladım. Dışarı çıktım, kıyamet gibiydi. Müstakil evimizde çok hasar olmadı ama komşularımızın evlerinde çok hasar oldu. Akrabalarımızı kaybettim, tanıdıklar vefat etti. Telefon rehberimden 100 kişiyi sildim, vefat eden. Allah kimseye böyle bir şey yaşatmasın. Allah devletimizden, milletimizden razı olsun" şeklinde konuştu.

Güncel Haberleri