DNA Testi Yaptıran Adamın Dünyası Başına Yıkıldı

İzmir'de ikamet eden G.Ü., eşiyle 2018 yılında boşanma kararı verdi. Evliyken eşinin hamileliğini 4. ayda söylemesi sebebi ile aklında soru işaretleri oluşan G.Ü., çocuğuna da DNA testi yaptırdı. Test sonucunda çocuğun kendisinden...

İzmir'de ikamet eden G.Ü., eşiyle 2018 yılında boşanma kararı verdi. Evliyken eşinin hamileliğini 4. ayda söylemesi sebebi ile aklında soru işaretleri oluşan G.Ü., çocuğuna da DNA testi yaptırdı. Test sonucunda çocuğun kendisinden olmadığını öğrenen adamın dünyası başına yıkıldı.

İzmir'deki bir şirkette bölge müdürü olan Gürkan Ü. (41) 7 yıl önce yaşamını insan kaynakları müdürü olarak çalışan Ayşen Ü. (39) ile birleştirdi. Çiftin bir senenin ardından A.Ü. ismini verdikleri oğulları oldu. Aradan geçen zamanda iş sebebi ile farklı şehirlerde yaşamak zorunda kalan çiftin arasında anlaşmazlıklar çıktı.

Çift 2018'de boşanmaya karar verdi. Karşıyaka 3. Aile Mahkemesi'nde boşanma davası devam ederken, oğlu A. ile ilgili aklındaki soru işaretlerini gidermek için özel bir laboratuvarda DNA testi yaptırdı. 2019 yılında yapılan test sonucunda oğlunun kendinden olmadığını öğrenen Gürkan Ü.'nün dünyası başına yıkıldı.

Bu şok gelişme sonrası Gürkan Ü. soluğu avukatları Bahar ve Gökhan Uluhan'ın yanında aldı. Avukatları aracılığıyla Karşıyaka 1. Aile Mahkemesi'nde soybağının reddi davası açtı. Mahkeme, çocuğun babasının Gürkan Ü.'nün olup olmadığının tespiti için DNA testi yapılmasına karar verdi. Ancak Ayşen Ü., çocuğu 4 celse boyunca kaçırarak DNA testi yapılmasını geciktirdi.

Güncel Haberleri