Edirne Örgütünden Kılıçdaroğlu'na Destek

CHP Edirne İl Örgütü ve Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nu ziyaret ederek Kılıçdaroğlu'na kurultay öncesi destek verdiler.

Cumhuriyet Halk Partisi Edirne İl Başkanı Fevzi Pekcanlı, Kurultay Delegeleri ve Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan ile birlikte CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu ve Genel Başkan Yardımcılarını ziyaret etti. 

Örgütlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Tekin Bingöl ve Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun'u ziyaret ettikten sonra CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu TBMM'deki makamında ziyaret eden CHP Edirne İl Başkanı Fevzi Pekcanlı, Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Kurultay Delegeleri, Merkez ilçe Başkanı Ediz Ün, Uzunköprü İlçe Başkanı Özlem Becan, İpsala İlçe Başkanı Ahmet Uğraş Uybaş, Uzunköprü Geçmiş Dönem İlçe Başkanı Yakup Atalay, Özge Yağcılar ile birlikte CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nı TBMM’deki makamında ziyaret ederek 3-4 Şubat 2018 günü yapılacak olan 36. Olağan Kurultayında Kemal Kılıçdaroğlu’na başarılar dileyerek destek verdiklerini söylediler.

Ziyaret sonrasında açıklama yapan il başkanı Pekcanlı: "Genel Başkanımıza kurultay öncesi güven ve destek verdik. Genel Başkanımızın tüm Edirnelilere selamları var." dedi. Edirne Jet Haber

Güncel Haberleri