Ege Bölgesi Yine Beşik Gibi Sallanıyor! Korkutan Depremi AFAD Duyurdu

Ege Bölgesi’nde son dakika deprem haberleri çok sayıda vatandaş tarafından en çok araştırdığı konular arasında ilk sırada yer alıyor. Son zamanlarda çok sayıda deprem meydana geliyor ve yaşanan depremlere ilişkin bildirimler...

Ege Bölgesi’nde son dakika deprem haberleri çok sayıda vatandaş tarafından en çok araştırdığı konular arasında ilk sırada yer alıyor. Son zamanlarda çok sayıda deprem meydana geliyor ve yaşanan depremlere ilişkin bildirimler yapılıyor.

Türkiye’de özellikle de Ege Bölgesi’ndeki depremlerin sayısı bir hayli arttı. Vatandaşlar, kendi bölgelerinde meydana gelecek depremleri de başka bölgede yaşanıp AFAD ya da Kandilli Rasathanesi tarafından yapılacak deprem duyurusunu da korku dolu gözlerle bekler hale geldi. Uzmanlar da depremlerin artacağı ve daha büyük depremlerin meydana gelebileceği uyarısını her seferinde yeniliyor. Uzmanlar, önlem ve tedbirlerin alınması gerektiğini hatırlatıyor.

Ege’de peş peşe yaşanan depremlerin büyük depremlerin habercisi olup olmayacağı ise merak ediliyor. Büyüklükleri değişen depremlere bir yenisi daha eklendi.

3.6 Büyüklüğünde Yaşandı

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı, Deprem ve Risk Azaltma Genel Müdürlüğü, Deprem Dairesi Başkanlığı (AFAD) verilerine göre Denizli'nin Pamukkale ilçesinde bir deprem meydana geldi.

AFAD tarafından edinilen bilgiye göre; Denizli'nin Pamukkale ilçesinde yaşanan depremin 3.6 büyüklüğünde olduğu duyuruldu.

Saat 00:23'te yaşanan depremin yerin 8.28 km derinliğinde meydana geldiği ifade edildi.

Güncel Haberleri