Elazığ'da Deprem! AFAD Tarafından Duyuruldu

Meydana gelen depremlere dair bir yeni bilgilendirme daha yapıldı. Yaşanan son deprem paniğe sebep oldu.Son zamanlarda ülkemizde olduğu gibi dünya genelinde de korkutan depremler yaşanıyor. Dünya genelinde de büyüklükleri değişerek...

Meydana gelen depremlere dair bir yeni bilgilendirme daha yapıldı. Yaşanan son deprem paniğe sebep oldu.

Son zamanlarda ülkemizde olduğu gibi dünya genelinde de korkutan depremler yaşanıyor. Dünya genelinde de büyüklükleri değişerek yaşanan depremlerde zaman zaman can ve mal kayıpları meydana geliyor. Endişe, panik ve korkuya neden olan depremlerde can ve mal kayıplarının yaşanmaması ise yüreklere bir nebze olsun su serpiyor. Yurtta olduğu gibi çok sayıda ülkede de uzmanlar, dünya genelinde depremlerin sıklaşacağını belirtip tedbir ve önlemlerin alınması gerektiğinin her defasında altını çiziyor.

AFAD Tarafından Açıklandı

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı, Deprem ve Risk Azaltma Genel Müdürlüğü, Deprem Dairesi Başkanlığı (AFAD) tarafından yapılan duyuruda Elazığ'da deprem meydana geldiği açıklandı.

AFAD'ın verilerine göre depremin merkez üssü Sivrice ilçesi olarak açıklandı ve deprem 3,6 büyüklüğünde yaşandı. Saat 08.57'de yaşanan depremin derinliği 7,9 kilometre olarak ölçüldü.

Güncel Haberleri