Elazığ'da Deprem! Korkutan Depremi AFAD Duyurdu

Kahramanmaraş merkezli yaşanan ve 11 kent vuran 2 büyük depremden sonra artçılar 11. günde de devam ediyor. Depremin vurduğu 11 ilden biri olan Malatya yine sallandı.Asrın Felaketi’ olarak nitelendirilen Kahramanmaraş merkezli 7.7...

Kahramanmaraş merkezli yaşanan ve 11 kent vuran 2 büyük depremden sonra artçılar 11. günde de devam ediyor. Depremin vurduğu 11 ilden biri olan Malatya yine sallandı.

Asrın Felaketi’ olarak nitelendirilen Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremlerin ardından yeni depremler yaşanıyor.

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığını (AFAD) tarafından açıklanan verilere göre Elazığ'da bir deprem meydana geldi. Merkez üssü Karakoçan ilçesi olan deprem saat 03.35'te yaşandı. Meydana gelen depremin büyüklüğü 4.8 olarak açıklandı.

Deprem yerin 11.78 KM derinliğinde yaşandı.

Deprem Son Dakika

AFAD, Kahramanmaraş’ta yaşanan depreme dair açıklama yapmaya devam ediyor. AFAD’ın son açıklamasına göre, 36.187 kişi yaşamını yitirirken, 108.068 kişi de yaralandı. AFAD yaptığı açıklamada ”Alınan son bilgilere göre Kahramanmaraş, Gaziantep, Şanlıurfa, Diyarbakır, Adana, Adıyaman, Osmaniye, Hatay, Kilis, Malatya ve Elazığ illerinde toplam 36.187 vatandaşımız hayatını kaybetmiştir. 108.068 vatandaşımız ise yaralanmıştır (enkazdan sağ kurtulanlar, depremden etkilenenler ve deprem kaynaklı yaralanmalarla hastaneye başvuranlar) . 216.347afetzede, bölgeden diğer illere tahliye edilmiştir.” ifadelerine yer verdi.

Güncel Haberleri