En Az Lise Mezunu Personel Alımı Yapılacak! Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü Personel Alımı Başvuruları Başlıyor

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü, güncel ihtiyaçlara göre personel alımı ilanları yayınlamaya devam ediyor. Bu kapsamda, Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü'nün yapacağı açıklamalar pek çok kişi tarafından yakından takip...

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü, güncel ihtiyaçlara göre personel alımı ilanları yayınlamaya devam ediyor. Bu kapsamda, Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü'nün yapacağı açıklamalar pek çok kişi tarafından yakından takip edilirken, 59 sözleşmeli personel alımı yapılacağının duyurulmasının ardından detaylar araştırılmaya başlandı.

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü Personel Alımı Başvuru Tarihi

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü personel alımı için başvuruda bulunmak isteyen kişiler, 26-31 Aralık tarihlerinde başvuru işlemlerini gerçekleştirebilecekler.

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü Personel Alımı Başvuru Ekranı

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü'nün personel alımı ilanına

Tapı ve Kadastro Genel Müdürlüğü Personel Alımı Genel Şartlar

Tapı ve Kadastro Genel Müdürlüğü personel alımı için aranan genel şartlar şu şekilde:

1) 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 48 inci maddesinin birinci fıkrasının (A) bendinin (1), (4), (5), (6) ve (7) numaralı alt bentlerinde yer alan şartları taşımak.

2) Başvuru yapılacak unvan ile aynı unvanda Kamu kurum ve kuruluşlarında sözleşmeli olarak çalışmıyor olmak.

3) 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 4/B maddesinin; “Bu şekilde istihdam edilenler, hizmet sözleşmesi esaslarına aykırı hareket etmesi nedeniyle kurumlarınca sözleşmelerinin feshedilmesi veya sözleşme dönemi içerisinde Cumhurbaşkanı Kararı ile belirlenen istisnalar hariç sözleşmeyi tek taraflı feshetmeleri halinde, fesih tarihinden itibaren bir yıl geçmedikçe kurumların sözleşmeli personel pozisyonlarında istihdam edilemezler.” hükmüne uygun olmak.

Personel alımı ile ilgili detaylı bilgilere

Güncel Haberleri