Eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş'ten Acı Haber! Silahlı Saldırıya Uğramıştı

Ankara'nın Çukurambar semtinde eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş'ten acı haber geldi. 38 yaşındaki Sinan Ateş, motosikletli bir şahsın silahlı saldırısına uğradı. Saldırı sonrası hastaneye kaldırılan Ateş,...

Ankara'nın Çukurambar semtinde eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş'ten acı haber geldi. 38 yaşındaki Sinan Ateş, motosikletli bir şahsın silahlı saldırısına uğradı. Saldırı sonrası hastaneye kaldırılan Ateş, yaşamını yitirdi.

Ankara'da, eski Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı ve Hacettepe Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Sinan Ateş, motosikletli bir kişinin silahlı saldırıya uğradı.

Selman Bozkurt da Yaralandı

Çankaya ilçesi Kızılırmak Mahallesi'ndeki 1456'ncı Sokak'ta meydana gelen olay, saat 14.30 sıralarında yaşandı. Doç. Dr. Sinan Ateş ve arkadaşı Selman Bozkurt, sokaktan motosikletle geçen kişinin silahlı saldırısına uğradı. Başından vurulan Ateş, olay yerinde yaşamını yitirdi, arkadaşı Bozkurt ise omzundan vurularak yaralandı.

Çevredeki vatandaşların haber vermesi üzerine olay yerine birçok polis ekibi sevk edildi. Olaydan sonra kaçan motosikletli saldırganın yakalanması için çalışma başlatıldı.

Güncel Haberleri