EYT Bekleyenlerin Dikkatine! KGF Destekli Kredi Başvurusu Nasıl Yapılır? Başvuru Şartları Neler?

EYT'lilerin kıdem tazminatlarını ödemekte zorlanan işverenler için hazırlanan KGF kredisiyle ilgili çalışmaların başladığını Bakan Nebati geçtiğimiz günlerde duyurmuştu.Başvuru hazırlıklarının tamamlandığı KGF kredilerini...

EYT'lilerin kıdem tazminatlarını ödemekte zorlanan işverenler için hazırlanan KGF kredisiyle ilgili çalışmaların başladığını Bakan Nebati geçtiğimiz günlerde duyurmuştu.

Başvuru hazırlıklarının tamamlandığı KGF kredilerini duyuran Bakan Nebati, bu ay sonunda çıkması beklenen EYT ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Altyapının test edildiğini söyleyen Nebati, KGF kredilerinin tamamıyla faturalı olarak kullandırılacağını söyledi. Ayrıca, KOBİ ve KOBİ dışı işletmelerin bu krediden faydalanabileceklerini de ekledi.

KGF Kredisinden Kimler Faydalanabilir?

Bakan Nebati'nin açıkladığı KGF kredi paketi, KOBİ ve KOBİ dışı işletmeler tarafından kullanılabilecek. Tamamı faturalı bir şekilde kullandırılacak olan kredilerde ihtiyacı olan işletmeler öncelikli olacak. Nebati'nin açıklamalarına göre bankalardan kredi almakta zorlanan işletmeler KGF desteğinden kolayca yararlanabilecekler.

KGF Kredisine Nasıl Başvurulur?

KGF kredisinden faydalanmak isteyen işletmelerin, KGF ortağı olan bankalara başvuru yapmaları yeterli olacak.

Güncel Haberleri