Fiat vatandaşı kendinden geçirdi! Doblo modelinin fiyatı yerlerde

Araç almak isteyenlerin ilk baktığı markalardan biri Fiat oluyor. Günlük kullanım için araç isteyenler Egea, Linea, 500 L gibi modellerle ilgilenirken ticari araç ihtiyacı olanlar ise Doblo paketlerine bakıyorlar. Eğer kendinize...

Araç almak isteyenlerin ilk baktığı markalardan biri Fiat oluyor. Günlük kullanım için araç isteyenler Egea, Linea, 500 L gibi modellerle ilgilenirken ticari araç ihtiyacı olanlar ise Doblo paketlerine bakıyorlar. Eğer kendinize ticari bir araç arıyorsanız bugünler fiyatı oldukça düşen Doblo modellerini kaçırmamanızı tavsiye ederiz.

https://edirnejethaber.com/fiat-panda-eylul-2022-guncel-fiyat-listesi/

Doblo Paketleri Birçok Alıcıyı Mutlu Ediyor

Her ne kadar Doblo modeli hafif biri ticari araç sayılsa da geniş aileler içinde oldukça uygun bir araçtır. Özellikle geniş bagaj hacmine ihtiyaç duyan aileler için bu modeli tavsiye ederiz. Bu aracı kişisel kullanım için alanlar Easy, Safeline modellerine göz atabilirler. Ticari amaçlarla kullanmak isteyenlerse Easy, Safeline, Premio Plus, Trekking modellerine bakabilirler.

Oldukça güçlü bir motora sahip olan araç yakıt konusunda ise oldukça tutumludur. Günümüzde insanlar araçlarda multimedya ve güvenlik özelliklerine de önem veriyor. Dobloda günümüz teknolojisiyle donatılmış şekilde alıcılara sunuluyor. İçinde dokunmatik ekran bulunan araç, park sensörü, geri dönüş kamerası gibi özellikler barındırıyor.

Doblo’nun Yeni Fiyatları

Doblo fiyatlarına baktığımızda Easy paketinin 1.6 motora sahip olan çeşidi 400.000 TL’den listeye giriş yapmıştır. Safeline modeli ise 410.000 TL’den satışa sunulmuştur. Premio Plus paketi ise Doblo’nun en pahalı paketlerinden birisidir ve 430.000 TL civarında bir fiyata sahiptir. Doblo Trekking modelinin fiyatı ise 440.000 TL civarında fiyata sahiptir.

Eğer aldığınız aracın daha gelişmiş özelliklere sahip olmak isterseniz de star stop özelliğini 3,000 TL’ye, elektrikli arka cam özelliğini 5.000 TL’ye, çift kanatlı arka kapı özelliğini ise 2.500 TL’ye aracınıza uygulatabilirsiniz. Ayrıca aracınıza 2500 TL’ye metalik boya da uygulatabilirsiniz.

https://edirnejethaber.com/bir-daha-bu-fiyat-gelmez-fiat-egea-cross-kaciran-bin-pisman-olur/

Güncel Haberleri