Fırtına Uyarısı Yayınlandı! 20-21 Şubat Fırtına Beklenen Yerler

Havaların soğuması ve kış mevsiminin etkisini göstermesi ile birlikte, günlük planlama yapmak isteyen kişiler Meteoroloji'nin açıklamalarını yakından takip ediyorlar. Bu kapsamda, Meteoroloji Genel Müdürlüğü güncel hava tahminleri...

Havaların soğuması ve kış mevsiminin etkisini göstermesi ile birlikte, günlük planlama yapmak isteyen kişiler Meteoroloji'nin açıklamalarını yakından takip ediyorlar. Bu kapsamda, Meteoroloji Genel Müdürlüğü güncel hava tahminleri ile ilgili duyurular yayınlarken, 20-21 Şubat tarihleri arasında fırtına beklentisini olduğu belirtildi.

Fırtına Bekleniyor

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün açıklamasına göre, 20-21 Şubat tarihilerinde Doğu Karadeniz'de fırtına bekleniyor. Söz konusu fırtına beklentisi ile ilgili meteoroloji tarafında yayınlanan bilgilendirme mesajında ''Doğu Karadeniz’de, rüzgarın yarın (Pazartesi) batısında öğle, genelinde akşam saatlerinden itibaren batı ve kuzeybatı yönlerden 6 ila 8 kuvvetinde (50-75 km/saat) fırtına şeklinde eseceği tahmin edilmektedir. Fırtınanın, Salı günü ilk saatlerinden itibaren etkisini kaybetmesi beklenmektedir.'' denildi.

Muhtemel Risklere Dikkat

Bugün ve yarın etkili olacağı düşünülen fırtına nedeniyle oluşabilecek ulaşımda aksamalara karşı vatandaşların dikkatli olması gerekiyor.

Güncel Haberleri