Gaziantep'e Tekrar Roketle Saldırıldı! Yaşamını Yitirenler Var

Gaziantep Karkamış'a roket ile saldırı gerçekleştirildi. Atılan roketlerden bazıları yerleşim yerlerine düştü. Roket saldırısı sebebi ile 2 kişi yaşamını yitirirken, 2'si ağır 6 şahıs da yaralandı. Öte yandan, Karkamış'ta...

Gaziantep Karkamış'a roket ile saldırı gerçekleştirildi. Atılan roketlerden bazıları yerleşim yerlerine düştü. Roket saldırısı sebebi ile 2 kişi yaşamını yitirirken, 2'si ağır 6 şahıs da yaralandı. Öte yandan, Karkamış'ta önceki akşam saatlerinde de roket saldırısı düzenlenmişti.

Düşen roketlerden birinin okula birinin de bir eve isabet ettiği öğrenildi.

Terör örgütü YPG/PKK mensupları tarafından atılan 4 roket, Karkamış merkezinde bulunan bir lise ve iki ev ile Karkamış Sınır Kapısı yakınında duran bir tıra isabet etti.

Roketli saldırılarda 2 kişi vefat ederken, 2'si ağır toplamda 6 kişi ise yaralandı.

4 Roket Daha Atılmıştı

Öte yandan, Karkamış'a geçtiğimiz gün de roket saldırısı yapılmıştı. Alçak terör örgütü YPG/PKK tarafından Karkamış'a fırlatılan dört roket de boş alana isabet etmişti.

Türk Silahlı Kuvvetleri’ne (TSK) ait savaş uçakları geçtiğimiz gece yarısının ardından Suriye ve Irak’ın kuzeyine hava harekatı başlatmıştı.

Terör örgütü YPG/PKK mensupları tarafından atılan roketlerin Öncüpınar Sınır Kapısı civarına atıldığı ifade edilmişti.

Gece saatlerindeyse terör örgütünün attığı dört roketin Karkamış ilçesindeki boş alana isabet ettiği bildirildi.

Vali Davut Gül, saldırıya dair sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada “Terör örgütü unsurları tarafından, Fırat’ın doğusundan Karkamış ve Cerablus’a atılan havan topları herhangi bir zayiata sebep vermemiş olup güvenlik kuvvetlerimiz tarafından misliyle karşılık verilmiştir. Allah milletimizi ve devletimizi her türlü kazadan ve beladan korusun.” ifadelerini kullandı.

Güncel Haberleri