Gece Yarısı Korkutan Deprem! Kandilli ve AFAD Duyurdu

Meydana gelen depremlere ilişkin bir yeni bilgilendirme daha yapıldı. Gece yarısı yaşanan deprem çevre halkında korku yaşattı.Son dönemde ülkemizde olduğu gibi dünya genelinde de korkutucu depremler meydana gelmeye devam ediyor....

Meydana gelen depremlere ilişkin bir yeni bilgilendirme daha yapıldı. Gece yarısı yaşanan deprem çevre halkında korku yaşattı.

Son dönemde ülkemizde olduğu gibi dünya genelinde de korkutucu depremler meydana gelmeye devam ediyor. Dünya genelinde de büyüklükleri git gide artan depremlerde zaman zaman can ve mal kayıpları yaşanıyor. Endişe, panik ve korkuya sebep olan depremlerde can ve mal kayıplarının olmaması ise yüreklere bir nebze olsun su serpiyor. Yurdumuzda olduğu gibi çok sayıda ülkede de uzmanlar, dünya genelinde depremlerin artacağını belirtip tedbir ve önlemlerin alınması gerektiği konusunda sık sık uyarıda bulunuyor.

Kandilli ve AFAD Farklı Açıkladı

Van'ın Tuşba ilçesinde bir deprem meydana geldi. Deprem yerin 5.4 km derinliğinde gerçekleşti.

Van Tuşba'da saat 23.36'da meydana gelen depremin büyüklüğü 3.1 olarak açıklandı.

Kandilli Rasathanesi tarafından elde edilen bilgiye göre, sarsıntı yerin 5,4 km derinliğinde meydana geldi.

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı, Deprem ve Risk Azaltma Genel Müdürlüğü, Deprem Dairesi Başkanlığı (AFAD) tarafından alınan verilere göre ise depremin büyüklüğü 2,8 olarak açıklandı. AFAD, depremin derinliğini ise 7 km olarak ifade etti.

Güncel Haberleri