Gece yarısı tekrar geliyor! Benzinli ve dizel araç kullananlara ters köşe!

Son olarak gece yarısı yapılan zamla birlikte 1,38 TL'lik bir fiyat artışı pompaya yansıyınca görenler şaştı kaldı. Gece yarısı geliyor. Benzinli ve motorinli araç kullananlara ters köşe zam. İbre tersine dönüyor. Brent...

Son olarak gece yarısı yapılan zamla birlikte 1,38 TL'lik bir fiyat artışı pompaya yansıyınca görenler şaştı kaldı. Gece yarısı geliyor. Benzinli ve motorinli araç kullananlara ters köşe zam. İbre tersine dönüyor. Brent petrol fiyatları ve Rusya-Ukrayna savaşı nedeniyle hem küresel piyasalarda döviz kurları, altın fiyatları ile birlikte petrol fiyatları da sarsıntılı dönemlerden geçmeye devam ediyor. Bu kapsamda araç sahibi olan kişiler sık sık internet üzerinden petrol fiyatları hakkında bilgi almak için araştırmalarını sıklaştırıyor. Son olarak motorin fiyatlarına zam geldiği bilgisi verildi.

OPEC'DEN FLAŞ KARAR

OPEC tarafından yapılan son duyuruya göre, petrol üretimi kararı aldı. Bu da fiyatların küresel piyasalarda yükselmesiyle sonuçlandı.

MOTORİNE BİR ZAM...

Yaşanan bu gelişmelerin akabininde motorine 1,38 TL'lik bir fiyat artışı yapıldı. Şimdi gözler fiyatlardaki son duruma çevrildi.

SON FİYATLAR NE KADAR?

Yapılan son zamla birlikte ortalama motorinin litre fiyatı 28,50 TL civarına ulaştı.

FİYATLAR YÜKSELİŞE GEÇECEK

OPEC'in kararı sonrası uzmanlar fiyatlarda daha da artış yaşanabileceğinin altını çiziyor.

Güncel Haberleri