Gelecek Partisi Cumhurbaşkanı Adayını Açıkladı

Cumhurbaşkanlığı seçimi ve genel seçim, gelecek yıl haziran ayında yapılacak. Seçime artık bir yıldan az bir süre kalmışken, partilerin adayları da merakla bekleniyor. Bu kapsamda, Gelecek Partisi yöneticisinden net açıklamalar...

Cumhurbaşkanlığı seçimi ve genel seçim, gelecek yıl haziran ayında yapılacak. Seçime artık bir yıldan az bir süre kalmışken, partilerin adayları da merakla bekleniyor. Bu kapsamda, Gelecek Partisi yöneticisinden net açıklamalar geldi.

Gelecek Partisi'nin Adayı Ahmet Davutoğlu

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, bugün İstanbul Sultanbeyli'de miting yaptı. Davutoğlu kürsüye çıkmadan önce, Gelecek Partisi İstanbul İl Başkanı İsa Mesih Şahin bir konuşma yaptı. Şahin yaptığı açıklamada, Gelecek Partisi'nin Cumhurbaşkanı adayının, Ahmet Davutoğlu olduğunu belirtti.

Meydanda da Adaylık Afişi Yer Aldı

Gelecek Partisi'nin Sultanbeyli mitinginde yer alan afişler de dikkat çekti. Mitingde açılan dev bir afişte ''Yüzde 50 oyu bir kere aldın, yine alırsın. Adayımız Ahmet Davutoğlu!'' ifadelerine yer verildi. Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, miting konuşmasında kendi adaylığına ilişkin herhangi bir şey söylemedi.

Güncel Haberleri