Getir ve BiTaksi'nin Kullanıcı Bilgileri Çalındı! Kredi Kart Bilgileri de Çalındı Mı?

Market ve yemek sipariş uygulamalarından Getir'in ve bünyesinde hizmet veren taşımacılık uygulaması BiTaksi kullanıcılarının bir kısmının bilgilerinin çalındığı iddiası gündeme gelmişti.Getir tarafından sosyal medya hesabı...

Market ve yemek sipariş uygulamalarından Getir'in ve bünyesinde hizmet veren taşımacılık uygulaması BiTaksi kullanıcılarının bir kısmının bilgilerinin çalındığı iddiası gündeme gelmişti.

Getir tarafından sosyal medya hesabı üzerinden konuya dair bir açıklama yapıldı. Açıklamada bazı kişisel bilgilerin ele geçirildiği doğrulanırken, nasıl ele geçirildiğinin araştırıldığının altı çizildi. Açıklamada, söz konusu bilgiler ile Getir hesaplarına erişimin mümkün olmadığı belirtildi. Öte yandan kredi kartı bilgilerinin Getir'in sisteminde değil MasterPass sistemlerinde saklandığı, bu yüzden de bu bilgilere erişimin mümkün olmadığı ifade edildi.

Getir kullanıcılarının bilgilerini ele geçiren siber korsanlarca Getir kullanıcılarına küfür içerikli ve kredi kartı bilgileri ve tam isimlerine kadar çok sayıda bilgiyi ele geçirdiklerine ilişkin İngilizce mesajlar gönderildiği aktarıldı.

Getir'in Açıklaması Şu Şekilde:

Güncel Haberleri