Güne Deprem Haberleriyle Başladık! O İlde Korkutan Deprem

Türkiye yeni güne deprem haberleri ile başladı. Depremin adresleri ne yazık ki değişmedi. Önce gece yarısı İzmir sallandı ardından sabahın ilk saatlerinde Muğla'da deprem yaşandı.Son zamanlarda yaşanan deprem sayısı bir hayli...

Türkiye yeni güne deprem haberleri ile başladı. Depremin adresleri ne yazık ki değişmedi. Önce gece yarısı İzmir sallandı ardından sabahın ilk saatlerinde Muğla'da deprem yaşandı.

Son zamanlarda yaşanan deprem sayısı bir hayli arttı. Vatandaşlar büyük bir korkuyla AFAD ya da Kandilli Rasathanesi'nden gelecek deprem duyurusunu bekler oldu. Uzmanlar da büyük depremlerin yaşanabileceği uyarısında bulunurken tedbir ve önlemlerin alınması gerektiğinin her fırsatta altını çiziyorlar.

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) tarafından yapılan duyuruya göre, saat 07.26'da Muğla'da 4.0 büyüklüğünde bir deprem yaşandı. Depremin merkez üssünün Ula ilçesi olduğu belirtilirken, derinliği 7 kilometre olarak açıklandı. Kandilli Rasathanesi de meydana gelen depremin büyüklüğünü 4.1 olarak açıkladı.

Yine Deprem Olmuştu

Öte yandan, geçtiğimiz günlerde AFAD, Muğla Datça’da 3.7 büyüklüğünde bir deprem yaşandığını ve çevre ilçe ile illerde de hissedildiğini duyurmuştu.

Geçtiğimiz günlerde yaşanan depremin derinliği yerin 7.93 kilometre altı olarak tespit edilmişti.

Deprem ile ilgili can ve mal kaybı yaşanmaması sevindirmişti.

Güncel Haberleri