Hakim Kararını Verdi! Taner Tolga Tarlacı Tutuklandı

Acun Ilıcalı'nın hazırladığı Survivor yarışması bugüne kadar birçok ilginç karakteri bünyesinde barındırdı. 2011 senesinde katıldığı yarışmada Taner Tolga Tarlacı da oldukça dikkat çekmişti.Daha sonra karıştığı...

Acun Ilıcalı'nın hazırladığı Survivor yarışması bugüne kadar birçok ilginç karakteri bünyesinde barındırdı. 2011 senesinde katıldığı yarışmada Taner Tolga Tarlacı da oldukça dikkat çekmişti.

Daha sonra karıştığı suçlar sebebi ile Türkiye'den kaçmak zorunda kalan Taner Tolga Tarlacı'nın, bıçakla insan gasp etme suçu sebebi ile hakim karşısına çıkarıldığı ve cezaevine gönderildiği belirtildi.

Acun Ilıcalı'ya Küfürler Etmişti

Hakkındaki arama kararı olan Tarlacı, önceki senelerde Güney Kıbrıs Rum Kesimi'ne kaçtı. Güney Kıbrıs'tan çektiği videolarla Survivor  ve Türkiye'deki eski arkadaşları hakkında yorumlar yapan Tarlacı'nın Acun Ilıcalı'ya ettiği küfürler de şoke etti.

Taner Tolga Tarlacı, uzun süre sonra ilk kez ortaya çıktı. İddiaya göre Haziran'da kesici aletle gasp etme suçundan hakim karşısına çıkarılan Tarlacı, cezaevine gönderildi. Tarlacı'nın ellerinin kelepçeli olduğu bir fotoğraf da magazin gündemine sızdı. Tarlacı'nın cezaevinde olması sebebi ile uzun süredir ortalıkta olmadığı iddia edildi.

İşte Taner Tolga Tarlacı'nın O Hali:

Güncel Haberleri