Haluk Levent'ten Tweet Açıklaması! 'Yapmayın Etmeyin' Dedi

Kahramanmaraş merkezli yaşanan deprem felaketinin yaraları sarılmaya çalışılırken çok sayıda bilgi kirliliği de üretilmeye devam ediyor.Kahramanmaraş'ta 7,7 ve 7,6 şiddetinde  meydana gelen, 10 kentte büyük yıkıma sebep...

Kahramanmaraş merkezli yaşanan deprem felaketinin yaraları sarılmaya çalışılırken çok sayıda bilgi kirliliği de üretilmeye devam ediyor.

Kahramanmaraş'ta 7,7 ve 7,6 şiddetinde  meydana gelen, 10 kentte büyük yıkıma sebep olan depremde arama ve kurtarma çalışmaları sürerken bir yandan da bilgi kirliliği üretme çalışmaları devam ediyor.

Haluk Levent'ten Tweet Açıklaması

Kurucusu olduğu Ahbap Derneği ile depremden etkilenen bölgelerde canla başla çalışan ünlü şarkıcı Haluk Levent, kendisine ait olduğu belirtilerek yapılan "Canımızı Hıristiyan'a, Yahudi'ye, Ermeni'ye ve hatta ateiste emanet ettik, malımızı Müslüman'dan koruyoruz!" şeklindeki paylaşımın kendisine ait olmadığını ifade etti.

Haluk Levent, Twitter hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda, "Yapmayın etmeyin . Bizler bölgede acıları azaltmaya çalışırken söylemediğim şeyleri yazmayın. Lütfen" şeklinde yazdı.

Güncel Haberleri