Hamdi Ulukaya'dan Acil Yardım Çağrısı

Chobani'nin kurucusu Hamdi Ulukaya, dünyaya Türkiye için acil yardım çağrısı yaptı. Hamdi Ulukaya deprem bölgesinde kullanılmak üzere 1 milyon dolarlık bağışta bulunurken, fonda toplanacak 1 milyon dolara karşılık 1 milyon...

Chobani'nin kurucusu Hamdi Ulukaya, dünyaya Türkiye için acil yardım çağrısı yaptı. Hamdi Ulukaya deprem bölgesinde kullanılmak üzere 1 milyon dolarlık bağışta bulunurken, fonda toplanacak 1 milyon dolara karşılık 1 milyon dolar daha bağış yapacağını açıkladı.

Amerika’da ikamet eden Türk iş insanı Hamdi Ulukaya, Kahramanmaraş Pazarcık ve Elbistan ilçelerinde peş peşe yaşanan depremlere yönelik uluslararası camiaya Türkiye'ye destek çağrısı yaptı.

Acil Destek Olmaya Davet Etti

Ünlü iş insanı Ulukaya, sosyal medya hesapları üzerinden yaptığı çağrıda, merkez üssü Kahramanmaraş olan ve yaşanan can kayıpları ile beraber bölgede büyük bir yıkıma yol açan asrın deprem faciasında yaraların bir nebze olsun sarılabilmesi amacıyla uluslararası camiayı acil olarak destek olmaya çağırdı.

Merkezi Amerika’da yaşanan ve Türkiye’de geçmişte meydana gelen afetlerde de önemli bir yardım köprüsü görevi gören sivil toplum kuruluşu Turkish Phlilantrophy Funds aracılığıyla başlatılan Türkiye Deprem Fonu’na 1 milyon dolar bağışladığını duyuran Ulukaya, buna ek olarak, fonda toplanacak 1 milyon dolara karşılık 1 milyon dolar daha bağış yapacağını ifade etti.

Güncel Haberleri