Hatay'daki Depremde Fenalaşan Kadın Doğum Yaptı

Defne ilçesi merkezli 6,4 büyüklüğündeki deprem Antakya ilçesinde de hissedildi. Sarsıntı sebebi ile Hasan Keykuni (28), 8 aylık hamile eşi Culia (22) ve bir çocuğuyla evden çıktı.Keykuni, panik halindeyken karısının fenalaşması...

Defne ilçesi merkezli 6,4 büyüklüğündeki deprem Antakya ilçesinde de hissedildi. Sarsıntı sebebi ile Hasan Keykuni (28), 8 aylık hamile eşi Culia (22) ve bir çocuğuyla evden çıktı.

Keykuni, panik halindeyken karısının fenalaşması üzerine bölgedeki jandarma ekiplerinden yardım talebinde bulundu.

Ekiplerin, Hatay Eğitim ve Araştırma Hastanesi bahçesine kurulan sahra hastanesine götürdüğü kadın, özel olarak hazırlanan çadırda doğum yaptı.

Adana Şehir Hastanesi'ne Sevk Edildiler

İsmi henüz konulmayan kız çocuğu, kuvöze alındı. Anne ve kızı, kontrollerinden sonra ambulansla Adana Şehir Hastanesi'ne sevk edildi.

Hasan Keykuni, basın mensuplarına, depremden sonra panikle evden ayrıldıklarını dile getirdi.

Karısının merdivenlerden inerken fenalaştığını söyleyen Keykuni, "Yola çıkınca jandarmanın arabasını gördük, buraya getirdiler. Sonrasında doğum yaptı, durumu iyi." dedi.

Keykuni, kızının doğmasıyla korkunun yerini mutluluğun aldığını belirterek, "Çok mutluyum. Deprem olduğunda çok korktuk ama şimdi mutlu olduk. Bakanlara, doktorlara, hepsine teşekkür ediyorum." şeklinde konuştu.

Güncel Haberleri