Hatay'dan Korkutan Haber! Hatayspor'da 4 İsime Daha Ulaşılmaya Çalışılıyor

Hatayspor'da futbolcular Christian Atsu ile Onur Ergün, sportif direktör Taner Savut ve tercüman Emre'ye ise henüz ulaşılamadı.Kahramanmaraş merkezli, başta Hatay, Gaziantep, Adana, Osmaniye, Diyarbakır, Malatya ve Şanlıurfa olmak...

Hatayspor'da futbolcular Christian Atsu ile Onur Ergün, sportif direktör Taner Savut ve tercüman Emre'ye ise henüz ulaşılamadı.

Kahramanmaraş merkezli, başta Hatay, Gaziantep, Adana, Osmaniye, Diyarbakır, Malatya ve Şanlıurfa olmak üzere çok sayıdaki kentte hissedilen depremlerde acı bilanço korkutmaya devam ederken; spor camiasında endişeli bekleyiş sürüyor.

Sevindiren Haberler de Geldi

Teknik direktör Volkan Demirel tarafından da  yardım çağrısı yapan Hatayspor'da sevindirici haberler gelirken; 4 isim ile kontakt kurulamadı. Teknik heyetten iki kişinin enkazdan sağ olarak kurtulduğu ifade edildi. Futbolculardan Burak Öksüz enkazdan çıkarıldı, Bertuğ Yıldırım'ın ve Kerim Alıcı'nın da sağlık durumlarının iyi olduğu kaydetti.

Futbolcular Christian Atsu ile Onur Ergün, sportif direktör Taner Savut ve tercüman Emre'ye ise henüz ulaşım sağlanamadı.

Güncel Haberleri