Hava Durumu Nasıl Olacak? Meteoroloji'den Dikkat Çeken Yeni Rapor!

Kış mevsiminin yaşanması gereken Ocak ayının sonuna gelmemize rağmen yurt genelinde hava sıcaklıkları mevsim normallerinin üzerinde seyretmeye devam ediyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından ise hava durumu raporu geldi....

Kış mevsiminin yaşanması gereken Ocak ayının sonuna gelmemize rağmen yurt genelinde hava sıcaklıkları mevsim normallerinin üzerinde seyretmeye devam ediyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından ise hava durumu raporu geldi. Meteoroloji'nin yeni raporuna göre çok sayıda ilde kuvvetli sağanak ve kar yağışının etkili olacağı ifade edildi.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün (MGM) yaptığı son değerlendirmelere göre: Türkiye'de yer yer çok bulutlu, parçalı; Marmara'nın doğu kıyıları, Antalya kıyıları ile Güney Ege hariç Orta Karadeniz kıyıları, Batı Akdeniz, Giresun ile Sinop çevrelerinin, Bitlis, Van ve Şırnak çevreleri ile Güneydoğu Anadolu'nun doğusu yağışlı geçmesi bekleniyor. Yağışların genellikle yağmur ve sağanak, Van ve Bitlis çevrelerinde karla karışık yağmur ve kar şeklinde görüleceği tahmin ediliyor. İç ve doğu kesimlerde ise yer yer pus ve sis hadisesinin görüleceği öngörülüyor.

Marmara Bölgesi Hava Durumu

Yer yer çok ve parçalı bulutlu, bu akşam saatlerinde Marmara'nın doğu kıyılarının yağışlı geçmesi bekleniyor. Güney kesimlerinde yer yer pus ve sis görüleceği tahmin ediliyor.

EDİRNE 0°C, 9°C

Parçalı, yer yer çok bulutlu

İSTANBUL 4°C, 12°C

Parçalı, yer yer çok bulutlu

KIRKLARELİ -1°C, 9°C

Parçalı, yer yer çok bulutlu

KOCAELİ 5°C, 14°C

Parçalı, yer yer çok bulutlu, bu akşam saatlerinde hafif yağmur ve sağanak yağışlı

Güncel Haberleri