Hava Kampüs Uygulaması Başlıyor

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdülkadir Uraloğlu, Hava Kampüs uygulaması ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü tarafından sportif ve amatör havacılığı geliştirmek, havalimanlarındaki trafiği hafifletebilmek için çalışmalara hız kesmeden devam ederken, Hava Kampüs uygulaması hayata geçirildi. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdülkadir Uraloğlu da Hava Kampüs uygulaması ile ilgili bilgi verdi.

Hava Kampüs Uygulaması Devrede

Türkiye'nin amatör ve sportif havacılık konusunda dünyanın önemli merkezlerinden biri haline getirebilmek için çalışmalar devam ederken, Hava Kampüs uygulaması ile ilgili de Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu açıklamalarda bulundu. Havacılıkta önemli adımlar atıldığını belirten Bakan Uraloğlu:

‘’Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde havacılıkta yaptığımız atılımlar ve yatırımlarla sivil havacılıkta dünyanın en büyük oyuncuları arasında gösterilen ülkelerden biri olduk. Havayolu şirketlerimiz büyüdü ve güçlendi. Havacılıkta yeni nesiller yetiştirebilmek için sivil havacılık sektörünün nitelikli insan kaynağını karşılamak adına modern tesisler, imkanlar ve eğitim araçlarıyla donatılan Türk Sivil Havacılık Akademisi’ni açtık’’ ifadelerine yer verdi.

Güncel Haberleri