Hemen ceplerinizi kontrol edin! Bu 50 TL'nin değeri tam 100 bin TL!

Son olarak 50 TL'sinin üzerinde sağ üst köşede bir sıfır olmadığını gören vatandaş bu parayı koleksiyonerler için satışa çıkardı ve bu para için toplamda 100 bin TL'lik değer biçildi.Hemen ceplerinizi kontrol edin! Bu...

Son olarak 50 TL'sinin üzerinde sağ üst köşede bir sıfır olmadığını gören vatandaş bu parayı koleksiyonerler için satışa çıkardı ve bu para için toplamda 100 bin TL'lik değer biçildi.

Hemen ceplerinizi kontrol edin! Bu 50 TL'nin değeri tam 100 bin TL! Fırsatı kaçıran kafasını duvarlara vuruyor. Merkez bankalarında basılan paralarda çeşitli basım hataları nedeniyle kaymalar ya da eksikler olabiliyor. Dünyanın çoğu yerinde bu duruma sık sık denk geliniyor. Son günlerde 50 TL'sinde bir sıfır olmadığını gören bir kişi parasını internet üzerinden ilgililer için 100 bin TL'ye satışa sunuyor. Bu paralara denk gelen koleksiyonerlerin değer biçtiği de düşünüyor.

İLK BAŞTA SAHNE PARA SANDI...

Parasında bir sıfırın olmadığını gören vatandaş büyük bir şok yaşadı. Hemen bankaya koşarak paranın sahte olup olmadığını sordu.

GERÇEK ORTAYA

Ancak paranın sahte olmadığı ortaya çıktı. Yapılan tespit sonrasında vatandaş büyük bir sevinç yaşadı.

200 BİN TL'YE ÇIKIYOR

İnternette çoğu zaman bu hatalı basım banknotlara 200 bin TL'ye kadar değer biçtiği görülüyor.

100 BİN TL DEĞER BİÇTİ

Parasının sahte olmadığını gören vatandaş hemen parasını internet üzerinden satışa sundu.

Güncel Haberleri