Hemen E-Devlet'ten Başvuru Yapılabilir! Yarın Son Gün

2001 yılında Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından hayata geçirilen Çiftçi Kayıt Sistemi, üreticilerin kendi tasarruflarında bulunan arazileri ile bu araziler üzerinde yaptıkları bitkisel üretim faaliyetlerinin kayıt altına...

2001 yılında Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından hayata geçirilen Çiftçi Kayıt Sistemi, üreticilerin kendi tasarruflarında bulunan arazileri ile bu araziler üzerinde yaptıkları bitkisel üretim faaliyetlerinin kayıt altına alınmasını sağlıyor. Söz konusu kayıtlara göre, çiftçilere destek ödemesi veriliyor. Bu kapsamda, çiftçiler için büyük önem taşıyan ÇKS başvurularının sona ermesine sayılı saatler kala, Tarım ve Orman Bakanlığı hatırlatma mesajı yayınladı.

ÇKS Başvuruları Yarın Son Gün!

Tarım ve Orman Bakanlığı'nın sosyal medya hesabından yapılan paylaşıma göre, Çiftçi Kayıt sistemine 31 Aralık 2022 tarihine kadar başvuru yapılabilecek. Konuya ilişkin yapılan paylaşımda ''ÇKS son başvuru tarihi 31 Aralık 2022. İlk defa kayıt başvuruları İl/İlçe Tarım ve Orman Müdürlükleri, Kayıt yenileme başvuruları İl/İlçe Tarım ve Orman Müdürlükleri ile e-Devlet Kapısı üzerinden yapılabiliyor.'' ifadeleri yer aldı.

ÇKS Başvurusu E-Devlet

ÇKS başvurusunda bulunmak isteyen kişiler, e-Devlet'e TC kimlik numarası ve şifre ile giriş yaptıktan sonra, ''Çiftçi Kayıt Sistemi Kayıt Yenileme Başvurusu (Gerçek Kişi)'' başlığında başvuru işlemlerini gerçekleştirebilirler.

Güncel Haberleri