Herkesi Amazon Prime'a Üye Yaptıracak Dev Hizmet Geliyor!

Amazon TR'de 'randevulu teslimat' seçeneği duyuruldu. İlk etapta 35 ilde geçerli olacağı belirtilen yeni hizmet, haftanın 6 günü boyunca kullanılabilecek.Randevulu Teslimat Hizmetinden Kimler Faydalanabilecek?Şirketten yapılan açıklamaya...

Amazon TR'de 'randevulu teslimat' seçeneği duyuruldu. İlk etapta 35 ilde geçerli olacağı belirtilen yeni hizmet, haftanın 6 günü boyunca kullanılabilecek.

Randevulu Teslimat Hizmetinden Kimler Faydalanabilecek?

Şirketten yapılan açıklamaya göre, 'Amazon Randevulu Teslimat' hizmetinden Prime üyeleri, göndericisi Amazon TR olan Prime etiketli tüm ürünler, haftanın 6 günü 08.00 ve 22.00 saatleri arasında adreslere teslim edilebilecek.

Amazon Türkiye müşterilerinin sepet limiti olmaksızın kullanabilecekleri randevulu teslimat hizmeti, ilk etapta 35 ilde uygulanacak. Prime üyesi olmayan Amazon müşterileri randevulu teslimat hizmetinden gönderim başına 14.90 TL'den faydalanabilecek. Prime üyeleri alışveriş yaptığında randevulu teslimat hizmetine ücretsiz bir şekilde erişebilirken, Prime ayrıcalıklarından da yararlanabilecek.

Hangi İller Faydalanabilecek?

Bursa, Kocaeli ve İstanbul'un belirli ilçelerinde yaşayan Prime üyeleri, seçili Prime ürünlerini saat 12.00'den önce sipariş verdiklerinde aynı gün teslim alabilecekler. Üstelik İstanbul için Pazar günleri dahil bu hizmetten faydalanılabilecek.

İstanbul, Bursa, Kocaeli, Ankara, İzmir ve 13 şehirde yaşan Amazon Prime üyeleri, Prime ürünlerinde teslimat için herhangi bir ücret ödemeden ertesi gün ürünlerini alabilecekler.

Adana, Diyarbakır, Gaziantep, Mersin ve Rize gibi şehirlerin bulunduğu 27 ilde de Prime üyeleri, 2 güne kadar teslimat hizmetinden faydalanabilecekler.

Amazon Prime Ücreti Ne Kadar?

Amazon Prime hizmeti, tüm Amazon TR müşterileri için aylık 7.90 TL. Ayrıca ilk kez üye olacaklara 30 günlük bir deneme süresi de veriliyor.

Güncel Haberleri