İBB Burs Sonuçları Açıklandı mı? Burs Sonuç Sorgulaması Nereden Yapılacak?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin (İBB) üniversite öğrencilerine destek vermek amacıyla başlattığı burs programında bildiğiniz üzere başvurular, 16 Ekim 2022'de bitmişti. Başvuruların bitmesiyle birlikte öğrenciler, sonuçların...

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin (İBB) üniversite öğrencilerine destek vermek amacıyla başlattığı burs programında bildiğiniz üzere başvurular, 16 Ekim 2022'de bitmişti. Başvuruların bitmesiyle birlikte öğrenciler, sonuçların ne zaman açıklanacağını araştırmaya başladı. İşte, İBB burs başvuru sonuçlarını sorgulama ekranı ve sonuç tarihi...

75 Bin Üniversiteliye 4 bin 500 TL'lik Destek! 

'Genç Üniversiteli Desteği' projesi kapsamında İBB, bildiğiniz üzere tam 3 yıldır üniversiteli öğrencilere destek olmak adına burs sağlamaya devam ediyor. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun yaptığı duyuruya göre bu yıl, tam 75 bin üniversiteli öğrenci, 4.500 TL'lik destek alacak.

İBB Burs Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak?

Geçtiğimiz yıl Kasım ayında açıklanan burs başvuru sonuçları, bu yıl için henüz kesinleşmedi. Yani, burs başvuru sonuçlarının ne zaman açıklanacağı şimdilik bildirilmedi. Ancak geçtiğimiz yıllarda Kasım ayında açıklanan sonuçlar, bu yıl da aynı tarihlerde olabileceği ihtimalini artırıyor. Bu sebeple önümüzdeki günlerde burs sonuçlarının açıklanması bekleniyor.

İBB Burs Başvuru Sorgulama Ekranı 

İBB'nin dağıtacağı öğrenci bursları, "https://gencuniversiteli.ibb.istanbul/" adresi üzerinde açıklanacak. Başvuruda bulunan üniversite öğrencileri, bu adres üzerinden TC kimlik numarası ve doğum tarihi ile sorgulama yaparak sonuçları görebilecekler.

Güncel Haberleri