İlk Kez Duyanlar Çok Şaşıracak! Esra Erol ile İlgili Bir Gerçek Ortaya Çıktı

Gündüz kuşağının sevilerek izlenen Esra Erol'da isimli programının sunucusu Esra Erol, yeni sezonda da hüzün, mutluluk ve entrika dolu olayları ekranlara taşımayı sürdürüyor. Her gün saat 16.20'de izleyici karşısına çıkan...

Gündüz kuşağının sevilerek izlenen Esra Erol'da isimli programının sunucusu Esra Erol, yeni sezonda da hüzün, mutluluk ve entrika dolu olayları ekranlara taşımayı sürdürüyor. Her gün saat 16.20'de izleyici karşısına çıkan Esra Erol, bu sezon yine çok konuşulan konuları işlemeye devam ediyor.

Esra Erol Sevenlerini Şaşkına Çevirdi

Esra Erol, programda gösterdiği tavırlar, özel hayatı ve sosyal medya paylaşımları ile sık sık gündeme gelirken bu defa bambaşka bir konu ile gündem oldu. Esra Erol ile ilgili az bilinen bir gerçek sevenleri şaşkına çevirdi.

Sunucu Esra Erol'un yıllar evvel Kanal 7 ekranlarından yayınlanan Kalp Gözü dizisinde oynadığı ortaya çıktı.

Kocasını Aldatan Kadın

Ünlü sunucunun dizide kocasını aldatan bir kadın rolünü oynaması çok şaşırttı. Erol dizide kocasını aldatan ve arkasından çeşitli oyunlar çeviren 'Aysel' adlı bir kadına hayat vermiş.

Sunucunun Kalp Gözü dizisinde böyle bir rolü oynaması sevenlerini şoke etti.
Esra Erol ile ilgili bu gerçeği öğrenen vatandaşlar, şaşkınlıklarını sosyal medya hesaplarından paylaştı. Esra Erol Kalp Gözü'nde oynaması sosyal medyada gündem oldu.

Bazı Kullanıcıların Esra Erol Yorumları Şu Şekilde:

Esra Erol Kalp Gözü Görüntüleri Şu Şekilde:

Güncel Haberleri