Instagram Hesabını Askıya Aldık Sorunu! Instagram Çöktü Mü?

Meta bünyesinde yer alan popüler sosyal medya platformu Instagram'da, akşam saatlerinden itibaren sorun yaşanmaya başlandı. Kullanıcılar hesaplarına giriş yapmaya çalıştığında, 'Hesabınızı askıya aldık' uyarısıyla karşılaşırken,...

Meta bünyesinde yer alan popüler sosyal medya platformu Instagram'da, akşam saatlerinden itibaren sorun yaşanmaya başlandı. Kullanıcılar hesaplarına giriş yapmaya çalıştığında, 'Hesabınızı askıya aldık' uyarısıyla karşılaşırken, sorunun nasıl çözüleceği de merak ediliyor.

İnstagram Hesabını Askıya Aldık Sorunu Nasıl Çözülür?

Instagram, spam hesaplara karşı çeşitli doğrulama adımları gerçekleştiriliyor. Bu kapsamda, şüpheli hareketlerin görüldüğü hesaplarda, telefon numarası ve mail doğrulaması isteniyor. Doğrulama yapılası durumunda ise hesaba erişilebiliyor ancak bugün gerçekleşen sorunun farklı bir sebepten kaynaklandığı düşünülüyor. Instagram'ın güncelleme yaptığı ve bundan dolayı kullanıcıların bu tarz bir uyarıyla karşılaştığı belirtiliyor.

Instagram Çöktü Mü?

Instagram'da, hesapların askıya alınmasıyla birlikte, pek çok kullanıcı platformun çöküp çökmediğini merak ediyor. Söz konusu sorun halen yaşanmaya devam ederken, ilerleyen saatlerde hatanın giderileceği düşünülüyor.

Güncel Haberleri