İş arayanların başına talih kuşu kondu! Türk Telekom’da KPSS şartsız yüzlerce kadro açıldı! Acele eden işi kapacak!

Türk Telekom, İŞKUR üzerinden KPSS şartsız personel alımı yapacağını açıkladı. Peki, hangi kadrolarda alım yapılacak? Başvuru şartları neler? Nereden başvuru yapılacak? İşte detaylar...

Türk Telekom'un KPSS şartsız personel alımı, iletişim alanında kariyer yapmak isteyen kişiler için eşsiz bir imkân sağlıyor. Açılan çok sayıda pozisyon, çeşitli yeteneklere sahip olanlar için farklı kariyer fırsatları getiriyor.

BAŞVURU ŞARTLARI NELER?

Başvuru yapacak kişilerde aranan genel özellikler arasında; telekomünikasyon sektöründe kariyer yapma amacı, iş birimlerinin ihtiyaçlarını anlayıp problem çözme, analitik ve ayrıntılı düşünme, yüksek iletişim yeteneği, takım çalışmasına uyum sağlama, çözüm odaklılık ve sorumluluk alma gibi nitelikler ön plana çıkıyor. Aynı zamanda, müşteri ilişkilerinde güçlü, sorun çözme konusunda yaratıcı, analitik bakış açısına sahip, hızlı değişime adapte olabilen ve iç-dış partilerle aktif bir iletişim kurabilme becerisi aranıyor.

İŞKUR’DA YAYINLANAN İLANLAR NELER?

İŞKUR'un resmi internet sitesi esube.iskur.gov.tr üzerinden gerçekleşen duyuruda, Türk Telekom'un 68 personelin istihdam edileceği öğrenildi. İlanlarda yer alan pozisyonlar ve ilan numaraları şu şekilde:

Pazarlamacı: 00008074869

Diğer Teknisyen ve Teknikerler: 00008074875, 00008083608

Elektrik-Elektronik Mühendisi: 00008083639

Diğer Büro Memurları: 00008083650

Büro Memuru (Genel): 00008123973, 00008089006

BAŞVURULAR NEREDEN YAPILIYOR?

Söz konusu ilanlara, İŞKUR'un internet sitesi üzerinden, ilan numarası girilerek başvuru yapılabilecek.

TÜRK TELEKOM KARİYER SAYFASINDA PAYLAŞILAN İLANLAR

Türk Telekom'un kariyer sayfasında ise çok sayıda ilan paylaşılıyor. Bu ilanlar arasında START STAJIM 2024 programı, Kıdemli Teknik Analist/Geliştirici Çözüm Uzmanı, Intranet Sistemleri Uzmanı, Full Stack Developer, Dijital Kanallar Teknik İş Analisti gibi pozisyonlar öne çıkıyor. Bu kapsamda, başvuru yapacak kişilerin, Türk Telekom kariyer sayfası üzerinden özgeçmişlerini göndermeleri gerekiyor.

Güncel Haberleri