İslam Memiş’ten Umutlandıran Sözler! Vatandaşlarımız İçin Hayırlı Olacak

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati ile görüşme sağlayan İslam Memiş tarafından vatandaşları umutlandıran sözler kullanıldı. Ocak ayını işaret ederek Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati’nin Ocak ayında yeni müjdeler...

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati ile görüşme sağlayan İslam Memiş tarafından vatandaşları umutlandıran sözler kullanıldı. Ocak ayını işaret ederek Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati’nin Ocak ayında yeni müjdeler açıklayacağını aktarıp, ülkemiz ve vatandaşlarımız için hayırlı olacak dedi.

Finans analisti İslam Memiş ile Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati görüşme gerçekleştirildi. Gerçekleştirilen görüşmeden sonra Nureddin Nebati’nin Ocak ayı içerisinde yeni müjde açıklayacağını söyleyen İslam Memiş, twitter hesabı üzerinden açıklama yaptı. İslam Memiş tarafından yapılan açıklamada:

"Bugün Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati ile görüştüm. Ocak ayı içerisinde yeni müjdeler açıklayacak. Yeni müjdeler ve alınacak kararlar, ülkemiz ve vatandaşlarımız için hayırlı olacak" denildi.

Güncel Haberleri