İstanbul, İzmir, Ankara, Antalya TOKİ Kura Çekilişleri Ne Zaman Yapılacak? İşte, TOKİ Kura Tarihleri…

TOKİ Kura çekilişleri ile ilgili araştırmalar arama motorları üzerinden hız kazandı. Kahramanmaraş merkezli olan yıkıcı depremden sonra çekilişlere ara verilmesinin ardından TOKİ kura çekiliş tarihleri yeniden uzayacak.TOKİ...

TOKİ Kura çekilişleri ile ilgili araştırmalar arama motorları üzerinden hız kazandı. Kahramanmaraş merkezli olan yıkıcı depremden sonra çekilişlere ara verilmesinin ardından TOKİ kura çekiliş tarihleri yeniden uzayacak.

TOKİ kura çekiliş tarihleri TOKİ’ye başvuru yapmış kişiler tarafından araştırılmaktadır. Eğer her şey yolunda gitseydi kura çekilişleri normalde Mart ayında tamamlanacaktı. Şimdi ara verildiği için daha uzun bir tarihe yayılacağı tahmin edilmektedir. İşte, TOKİ kura çekimiyle ilgili detaylar…

İhtiyaç sahibi, dar gelirli vatandaşların ev sahibi olmasına imkan tanıyan TOKİ kura çekiminin ne zaman başlayacağı yeniden araştırılmaya başlandı. Ayın 6'sında Kahramanmaraş merkezli gerçekleşen iki depremin ardından Hatay’da da deprem olması toplamda 11 ili etkiledi. Hal böyle olunca da kura çekiliş tarihleri ertelendi. Peki, Kura tarihleri belli oldu mu? İstanbul, İzmir, Ankara TOKİ kura tarihi ne zaman?

TOKİ Arsa Kura Çekilişi Ne Zaman?

TOKİ Arsa Kura Çekiliş tarihi henüz belli olmadı. TOKİ resmi internet adresi üzerinden arsa kura çekilişi ile ilgili:

''İlk Evim Arsa Projesi kapsamında 10.10.2022-15.11.2022 tarihleri arasında Müstakil ve Müşterek arsa edinimine ilişkin başvurular tamamlanmıştır.

İdaremiz tarafından incelenen başvuruların bir kısmı Projenin duyurulması aşamasında İdaremiz Web Adresinde yayınlanan ARSA SATIŞI BAŞVURU ŞARTLARI ile başvuru aşamasında gerek banka şubeleri gerekse e-devlet başvurularında tebliğ edilen ARSA BAŞVURU VE SATIN ALMA TAAHHÜTNAMESİ'nde bildirilen başvuru şartlarına uymayanların listesi aşağıda yayınlanmıştır.'' açıklaması yapıldı.

Kısaca henüz yeni kura çekiliş tarihi belli değil. Belli olduğu takdirde sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz. Bizi takipte kalarak siz de bilgi sahibi olabilirsiniz.

Güncel Haberleri