İstanbul'da Yeni Çağrı! Artık Ücretsiz Olmayacak

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu sosyal medya hesabından İstanbullulara toplu ulaşımdaki yeni dönemi duyurdu. Bayram ve resmi tatillerde ücretsiz ulaşımdan faydalanmak isteyenlerin İstanbul Kartlarını kişiselleştirmeleri...

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu sosyal medya hesabından İstanbullulara toplu ulaşımdaki yeni dönemi duyurdu. Bayram ve resmi tatillerde ücretsiz ulaşımdan faydalanmak isteyenlerin İstanbul Kartlarını kişiselleştirmeleri istendi. Konuya ilişkin Murat Ongun da bir açıklamada bulundu.

29 Ekim İtibariyle Ücretsiz Kullanamayacaklar

İmamoğlu sosyal medyadan "İstanbul Kartlarınızı lütfen kişiselleştirin. Milli ve dini bayramlarda İstanbul’da ücretsiz toplu ulaşım hizmeti sağlıyoruz. Bu hak sadece TC vatandaşlarını ve hak sahibi yabancıları kapsıyor. Bu kapsamın dışındakiler 29 Ekim itibariyle ücretsiz ulaşımdan faydalanamayacak." şeklinde yazdı.

Ücretsiz Ulaşım Kullanamaz

İmamoğlu'nun konuya ilişkin tweetini alıntılayıp paylaşan Murat Ongun da, "Bu uygulamanın meali: İstanbullunun vergisi ile kaçak göçmenler ücretsiz ulaşım kullanamaz. İstanbulluların bilgisine sunarız." ifadesini kullandı.

Güncel Haberleri